Jdi na obsah Jdi na menu
 


Starší žáci poprvé v přeboru MSL 5.10.2014 Bolatice

7. 10. 2014

 

Poprvé v akci se staršími žáky v Moravskoslezském přeboru kategorie 7MS2

Sestava: Daněk Adam (G), Bělunek Tonda, Kubíček MIchal, Drblík Tomáš, Ďurika Michal, Kovačič Michal, Kubičík Jakub, Konopka Jan, Vršanský Aleš, Harabiš Stanislav, Květoň David, Kuruc Michal, Wepper Ondřej

První zápas jsme prohráli hladce s družstvem 1.FBC Eagles Orlová 15:0, ačkoliv jsme vydrželi vzdorovat první třetinu, kdy jsme prohrávali jen 2:0. V druhé a třetině jsme inkasovali 6x a ve třetí dokonce 7x. Soupeř byl rychlý a udělil nám lekci z produktivního florbalového pojetí. Zkušenosti soupeře byli nad naši snahu a bohužel i fyzickou přípravenost.

Druhé utkání jsme svedli s 1.MVIL Ostrava a těsně jsme jej prohráli 6:5.

Tento soupeř se dal porazit, ale dostali jsme minimálně jeden nešťastný gól zdálky, kdy střela nebezpečně skočila před brankářem. Zápas to byl vyrovnaný a málo chybělo k tomu aby jsme se radovali na konci. 

Děkuji také rodičům J.Kovačičovi a L.Wepperovi za podporu družstva a odvoz hráčů, sobě děkovat nebudu :-)

Další zápas pořádáme v Krnově jako domácí na SH ZŠ Janáčkova 2.11.2014 a tak se těšíme na velkou podporu rodičů a fanoušků z Bruntálu. Začínáme hrát již v 8:30 takže je třeba dorazit na 7:45 a nachystat mantinely a hřiště.

p.s. pokud má někdo pěkné fotky ze zápasu přepošlete mi je na e-mail: jakub.simunek@seznam.cz dám je na stránky či na uložiště.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář