Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krnov 2.11.2014 Starší žáci FBC Panteři Bruntál

Na SH ZŠ Janáčkova jsme uspořádali krásný florbalový den v rámci turnaje Přeboru Starších žáků MSl - ko soutěže 7MS2 zápasy A031-A036. Výsledky jednotlivých zápasů najdete na stránkách CFBU po přihlášení do FISU uvidíte i své výkony na své hráčské kartě.

Hned ráno v 8:30 jsme sehráli velmi těžké utkání s družstvem FBC Štěpánkovice a bohužel jsme jej těsně prohrái 7:8. Utkání se odehrálo po třetinách 1:1, 5:1, 2:5. Velmi výraznou pomocí v našem týmu byla skupina hráčů z Albrechtic od Honzi Šperla. Především bojovnost Mirka, Rudy a Michala podpořená dobrou prací ostatních hráčů družstva: Standy Harabiše a Tondy Lašáka, Ondry Weppra, Matěje Župky, Michala Kovačiče, Michala Kuruce, Michala Kubíčka, Davida Květoně, Tomáše Drblíka, brankáře Adama Daňka kladla soupeři překážky v cestě za vítězstvím. V druhém zápase s prvním týmem tabulky Fbk Horní Suchá jsme uhráli skóre 14:4, kdy jsme už v závěru nehleděli na skoŕe, ale spíš aby si zahráli všichni členové družstva naplno. Proto také skóre ještě v závěru poskočilo v náš neprospěch. Další zápasy dopadly takto: Jablunkov x Horní Suchá 1:8, Štěpánkovice : Slovan Havířov 1:6, Jablunkov x Bohumín 4:3, Slovan Havířov x Bohumín  20:0.

Foto ze zápasu najdete v galerii. Statistiky hráčů si najdete přes svou kartu do FISU na stránkách ČFBÚ.

Finance za pořádání J.Šimůnek

Celkem nás to stálo 2400 rozhodčí, 1200kč zapisovatel,časomíra, mantinely, pořadatelé, nájem haly teprve přijde poštou. Očekáváme tak 5000Kč.