Jdi na obsah Jdi na menu
 


Druhý turnaj mladších žáků Panterů v Čeladné 11.10.2014

14. 10. 2014

Panteři Bruntál I. v čeladné 11.10.2014

Cesta začala u sportovní haly už v 7.00 hod. ráno a na akci nás odvezla firma autodopravce pana Jelínka mikrobusem. Do Čeladné jsme dorazili včas, ale trošku nás povodila GPS navigace. Nakonec jsme nastoupili na palubovku k prvnímu zápasu v 9.45 hod. proti FBC Spartak Bílovec a hned v první polovině jsme prohrávali 0:2. Naši hráči si však v druhém poločase našli své střelecké pozice v sestavě a započala dokonalá obrátka v zápase. V tomto zápase skórovali: Slavík Matouš (2góly), Župka Matěj (2góly+1asist.), Hloušek Martin(1gól). Díky těmto střeleckým úspěchům jsme zvítězili 5:2.

V druhém zápase proti Torpedo Havířov mírným favoritům se nám podařil malý zázrak. Opět skóroval Slavík Matouš 2góly, Župka Matěj 1gól +1asist., Ďurika Michal 1gól+1asist. Zvítězili jsme se štěstím, protože si soupeř srazil jednu ze střel do branky a v konečném tlaku dvou ostrostřelců se jim nepodařilo již snížit. Velký podíl měl na tomto vítězství i obětavý výkon brankáře Romana Skalického.

Ve třetím zápase turnaje jsme poprvé prohráli a to s vyspělým družstvem i věkově starším z FBC BD STAV Frýdek Místek 9:2. V tomto utkání jsme pocítili nejvíce nevyrovnanost našich 5tek. Nutno podotknout, že Frýdek zde v hale byl domácím družstvem, který celý turnaj organizoval. Za nás bodovali: Slavík Matouš 1gól, Ďurika Michal 1gól.

Čtvrtý zápas rozhodoval o celkovém umístění na turnaji a sváděli jsme jej s hráči FIT SPORT CLUB Rebels z Hradce nad Moravicí. Brzy jsme zápas ovládli a zvítězili se skóre 10:3. Do listiny střelců se zapsali: Venera Adam 2góly+2asist., Slavík Matouš 1gól, Karvay Vojtěch 1gól+1asist., Župka Matěj 5gólů +2asist., Hloušek Martin 1gól+1asist., Vlach Timothy 3asist.

Celkově jsme získali krásné druhé místo na turnaji a můžeme se těšit na další setkání v Moravskoslezské lize mladších žáků.